Enerjimizi Yüklüyoruz..

 

Blog

WRN Danışmanlık; Yaşam Koçluğu, Eğitim Koçluğu, İlişki ve Aile Danışmalığı konusunda en yeni ve en güncel bilgileri araştırır, özümser ve tüm Dünya'daki güncel Akademik yaklaşımları Türkiye'deki davranışsal ve toplumsal normlarla bütünselleştirir, bilgi ve birikimin BİZCE'sini ortaya koyar ve bu bilgi birikimini BLOG altında sizlerle paylaşır.

Günlük yaşantımızda yoğun iş temposunun, ev işlerinin ya da okul hayatının yarattığı fiziksel ve psikolojik etkilerle yapılması gereken işlerde tembellik yapma eğiliminde olduğu görülmektedir. Kişi eğer tam motivasyona sahip değilse  “o” anda yapmak yerine “sonra veya yarın” yapmayı düşünür, yarın geldiğinde yine erteleme eğiliminde olur ve  kısır bir döngüye girer. Bu durum kişide kişilik haline gelmeye başladığında hayatını ve geleceğini etkileyen önemli bir sorun haline gelir.

blog-post-01-img-02
blog-post-01-img-04
blog-post-01-img-03

Profesyonel Koçluk, bireylerin kendileri için seçtikleri hedeflere ulaşmalarında performanslarını artırarak, iş ve özel yaşamlarında kaliteli ve etkin sonuçlar elde etmelerini hedefleyen mesleki bir yardımdır. Koçluk, gerçek içsel potansiyeli ortaya çıkararak, değişimler yaratmayı sağlamak için verilen profesyonel bir hizmettir. Koçluk, çekirdek inançlarımızla, yeteneklerimiz arasındaki ilişkiyi anlayarak, “yapabilirim” düşüncesini ortaya çıkarmaktır.

evren-yalcinkaya-wrndanismanlik-bg-5
wrn-danismanlik-ogrenci-2

Büyük bir değişiklik yapmanın anahtarı, önce küçük bir değişiklik yapmaktır. Bunun eylemsizlikle ilgisi var. Hızlı ve zahmetsizce kurtulmak istiyorsanız, küçük değişiklikler yapmanın gücünden yararlanın. Sık sık hayatımızda büyük bir değişiklik yapmak zorunda olduğumuz fikrine takılıp kalırız ve bu bize çok fazla geliyor, bu yüzden hiçbir şey yapmıyoruz

Tasarım by UzmanBilişimDizayn. Tüm Hakları Saklıdır. WRNDanışmanlık.

Tasarım ve Kodlama by UzmanBilişimDizayn. Tüm Hakları Saklıdır. WRN Danışmanlık.